Előrendelési űrlap

Ezen az űrlapon keresztül lehet 2024-re előzetesen egyeztetett hónapban az előrendelést elküldeni.

Cégek számára számára sajnos nem tudunk számlát kiállítani.

A kitöltése sikeres, ha a felugró ablak a "rendelj most" gombra kattintás után az az üzenetet írja ki: hogy "a kitöltés sikeres volt". Visszaigazolás az űrlap beküldése után automatikusan nem érkezik, emailben lesz majd kiküldve.

A  weboldalra feltöltött katalógusból lehet rendelni,

Egyedi kéréseket is szívesen fogadunk, viszont 2024-től változás lesz az előző évekhez képest ebben. Amennyiben egyedi kérés érkezik (bármilyen módosítás/eltérés a katalógusban szereplőhöz képest), úgy annak figuránként +1500 Ft kerül felszámításra. Ez a tétel a számlán az adott tételnél fog szerepelni a megjegyzésben.

Amennyiben közös rendelés lesz, kérem feltüntetni a megrendelésben.

A szállításnál fontos, hogy ha FOXPOST automatába lesz/postán maradó/Packeta, akkor az automata/posta címét kérjük megadni.

Amennyiben speciális időpont (alkalomra, születésnapra) készül a megrendelés kérem feltüntetni a megrendelőlapon. Csak előre jelzett időpontokat tudunk figyelembe venni a megrendelések feldolgozásánál.

Kedvezmények: 40.000 Ft feletti vásárlás esetén egy kis meglepetés a csomagba 🙂.

100.000 Ft felett 5% kedvezmény a rendelés végösszegéből.

A megrendelés utolsó egyeztetésekor egy összegben szeretnénk kérni az átutalás, amelyhez díjbekérő fog érkezni.

Az előre megbeszélt időpont (hónap) tájékoztató jellegű, annak változási jogát fenntartjuk. Amennyiben fontos, hogy elkészüljön az adott hónapban, mindenképp szeretnénk kérni többszöri emlékeztetőt. Természetesen igyekszünk figyelni a kért dátumokra.


Kitöltési határidő: 2024. január 7.


Megrendelői űrlap